SANOSIL az univerzális felhasználásra kész fertőtlenítőszer

Manapság a klímaberendezések a mindennapjaink részét képezik, a hőmérséklet és a páratartalom szabályzása mellett a tiszta levegőért is felelnek. Ezért is fontos, hogy rendszeresen és megfelelően karbantartsuk készülékünket, így elkerülve a kórokozók megjelenését.

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Adomány a Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesületnek

A Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület a múlt héten vehette át a Columbus Cégcsoport adományát. A vállalatunk vezetője, Váradi György adta át azt a Fisher mobilklímát, ami az egyesület mobil műveletirányítási járművét látja majd el tiszta, hűvös levegővel a nyári időszakban.

Idén is Business Superbrands díjasak márkáink

2020-ban is elnyerték a hazai Business Superbrands-díjat a Fisher és Fujitsu klímamárkák, melyeket Magyarországon kizárólag a Columbus Cégcsoport forgalmaz.

Mobilklíma, ami tényleg megoldás

Ismét közeleg a meleg, jön a nyár. Sokakban felmerül a klíma kérdés. Bár a legelterjedtebb az ún. magasfali split, vagy osztott klíma, mégis sokszor szóba kerül a mobilklíma.

A Fisher klíma 2020-as oldalfali split modelljei

Pár szóban szeretnénk bemutatni a 2020-as év Fisher oldalfali split modell választékát, kiemelve azok funkcióit, szolgáltatásait és főbb ismérveit.

Hőszivattyús fűtés, fan coilos hűtés

Szakmai cikk a Magyar Épületgépészet márciusi számában a hőszivattyús fűtésről és fan coilos hűtésről. Egy új ház, lakás vagy kereskedelmi létesítmény építésekor modern, energiatakarékos, és innovatív „XXI. századi” fűtési és hűtési megoldások.

Viharos vizeken – maradunk készenlétben!

Fő célunk jelenleg, miközben a világ nagy részre alapvető gazdasági és egyéb változásokon megy keresztül, hogy a vevőinket a lehető legjobban szolgáljuk ki, a megváltozott munkakörülmények ellenére is.

R32 vagy természetes hűtőközeg?

Szakmai cikk a Mérnök Újság 2020. január-februári számában az F-gáz törvényeinek változásáról és annak következményeiről. Mi a természetes hűtőközegek mellett tesszük le a voksunkat! Hogy miért?

 

Szakmai cikk a szellőztetésről az E-Gépész oldalon

A Cetra légkezelőket mutattuk be a szellőztetés fontosságát ismertető cikksorozatunk harmadik részében.

IX. Columbus Klíma Cégcsoport horgászverseny és party

A Columbus Klíma Cégcsoport 2019.09.19-én rendezte horgászversenyét, ahol üzleti partnereik mérhették össze horgásztudásukat és szerencséjüket, kikapcsolódva a klímaszezon hajrája után.

Chigo hővisszanyerős szellőztető

Ha ház és iroda felújításról, energetikai korszerűsítésről van szó, akkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni a szellőzés fontosságáról.

A Columbus cégcsoport hőszivattyú választéka

A hőszivattyúk környezetkímélő, „zöld”, megújuló energiaforrást képviselnek és egyre keresettebbek, ezért a Columbus cégcsoport széles választékot kínál a termékkörből.

Klímaszerelési segédanyagok

A klímaszerelő megfelelő szakmai háttere és felszerelése elengedhetetlen.