A Fisher klíma 2020-as oldalfali split modelljei

Pár szóban szeretnénk bemutatni a 2020-as év Fisher oldalfali split modell választékát, kiemelve azok funkcióit, szolgáltatásait és főbb ismérveit.

A Fisher klíma választékában 3 különböző sorozat érhető el 2,5 kW – 7 kW hűtési teljesítmény tartományban, ezek a Summer, Comfort Plus és „Art” – Dizájn sorozatok. Az alábbiakban néhány fontos jellemző kiemelésével bemutatnánk az egyes sorozatok előnyeit, felhasználási területeit és szolgáltatásait. Mindhárom sorozatnál elérhetőek többek között a következő, néhány szóban részletezett funkciók melyek gazdaságos működést, tiszta, egészséges levegőt és kényelmet nyújtanak.

Funkciók a tiszta és egészséges levegőért:

 • Vírus és baktériumölő Cold Plasma iongenerátor: Az egyik leghatékonyabb vírus- és baktériumölő technológia, mely kiválóan alkalmas allergiától és légúti betegségektől szenvedő betegek, gyermekes családok otthonába is.
 • „Hideg katalitikus” szagtalanító finomszűrő, mely egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat.
 • Blue Fin bevonatú hőcserélő: meggátolja a gombák és baktériumok megtapadását a hőcserélő felületén.

Funkciók a gazdaságos működésért:

 • „A+” illetve „A++” energiaosztály: A Fisher berendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezések rendkívül energiahatékonyak, csökkentve így a rezsiköltséget. A berendezések „standby” vagyis készenléti állapotban mindössze 1 W-ot fogyasztanak.
 • Kedvezményes H áramtarifa igényelhető: A készülékek teljesítik a kedvezményes áramtarifa (H-tarifa) igénylésének feltételeit, így a fűtésszezonban akár 40%-os megtakarítás is elérhető velük.
 • DC inverteres teljesítményszabályozás: olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítás is elérhető a hagyományos berendezésekhez képest. A készülékek kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályzású, így jóval csendesebb a működésük.

Extra funkciók a kényelemért:

 • Wifi csatlakozás: A Fisher klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaért kellemes hőmérséklet fogadja otthonában
 • „Follow me” funkció: A kihelyezett hőérzékelés lehetővé teszi, hogy a készülék a távirányítóba épített érzékelő segítségével pontosan az ön tartózkodási helyén tudja tartani a kívánt hőmérsékletet, így igazodva az ön igényeihez.
 • Párátlanító üzemmód: csökkenti a levegő páratartalmát anélkül, hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet.
 • 8 °C-os temperálás a fagyvédelem miatt.
 • Melegindítás: fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el.
 • Automatikus újraindulás áramkimaradás után.
 • Időzítés: készülékeink ki- és bekapcsolása előre programozható, készülékenként eltérő módon. Így már a reggeli induláskor beállíthatja, hogy a készülék a megfelelő hőmérséklettel várja önt hazaérkezésekor.
 • Éjszakai üzemmód: Lépcsőzetesen állítható hőmérsékeltszabályozás az éjszaka folyamán a kellemesebb hőérzet, a kisebb energia-felhasználás és a csendesebb működés érdekében.

Az egyes sorozatok felhasználási területe

Fisher Summer sorozat

Fisher Summer sorozat

A Fisher Summer klíma egy igazi nyárspecialista. Válassza a Summer széria valamelyik darabját, ha klímaberendezését főleg nyári napokon használná és ha fontos az ön számára, hogy professzionális szűrői segítségével szinte észrevétlenül, csendesen biztosítsa a tiszta, friss, hűvös levegőt önnek és családjának.

Fisher Comfort Plus sorozat

Fisher Comfort Plus sorozat

Elegáns, letisztul megjelenés, árkategóriáját meghazudtoló modern funkciók, gazdaságos és csendes működés! Az A+ fűtési és A++ hűtési energiaosztályba sorolásnak köszönhetően télen, nyáron megállja a helyét. A kondenzátor alatti tálcafűtés segítségével megbízható fűtés akár -22 °C-ig.

Fisher Art sorozat

Fisher Artsorozat

Gazdaságos fűtésre optimalizált működés télen és szuperhatékonyság nyáron! Modern megoldásaival és dizájnos megjelenésével az enteriőr fontos részévé válik. Karcsú vonalaival és extravagáns színeivel (antracit, rose gold és ezüst) egyáltalán nem kíván észrevétlenné válni a falon.

Részletes műszaki adatokat is tartalmazó megújult katalógusunk elérhető az alábbi linken: Fisher klíma katalógus