Rólunk mondták

Peredi Erika ügyvezető Faktor Vállalkozási Iroda Kft./Klímafaktor

Vállalkozásunk immár 22 éve működik együtt a Columbus Klímával, így volt időnk arra, hogy a két cég minden téren segítse egymást. Társaságunk a Faktor Vállalkozási Iroda Kft. karrierjének sikereihez ők is maximálisan hozzájárultak.

Bernáth András szakmai igazgató Klímaváros Kft.

Közel 15 éves kapcsolattal a hátunk mögött volt szerencsénk végigkísérni, ahogy kis vállalkozásból vállalattá alakul a Columbus Klíma. Vállalkozásunk folyamatos fejlődése részben nekik köszönhető, a rendkívül jó ügyfélkapcsolat tartásuknak és a belénk vetett bizalmuknak köszönhetően. Bármilyen jellegű problémánk akad, számíthatunk rájuk. Bízom a további együttműködésünkben és a közös jövőben.

Mátrai István tulajdonos Mátrai Klíma és Épületgépészet Kft.

Cégünk három éve kezdte el szoros partneri együttműködését a Columbus Klíma cégcsoporttal. Szeretnénk megköszönni a rengeteg segítséget, amit kaptunk az elején és azóta folyamatosan. A stabil háttér miatt mi is jobban tudunk fejlődni, ha probléma volt a kollégák szinte azonnal rendelkezésünkre álltak, akár rendeléssel akár szervízeléssel kapcsolatban.

Mi biztos, hogy a Columbus Klímát választjuk a jövőben is, partnereinkkel együtt!

Domoszlai Dávid House Special Kft.

4 éve állunk kapcsolatban a Columbus Klíma cégcsoporttal. Nagyon meg vagyunk elégedve a kapcsolattartással, az ügyfélközpontúsággal. Legnagyobb előnye, a magyarországi szerviz háttér, az együttműködés és a piaci magatartás a viszonteladók felé.

Toma Attila és Ildikó tulajdonos Toma-Klíma Kft

Több éve dolgozunk a Columbus Klíma csapatával, akik mindig készségesen állnak rendelkezésünkre.

Teljes körű, mindenre kiterjedő ügyfélkiszolgálást kapunk a klímatechnika területén. Magasan képzett szakemberek segítik ügyes-bajos dolgainkat, a tervezéstől, beszerzéstől a raktárig. Kiváló ár-érték arányú termékek, megfelelő alkatrész-ellátottság, rugalmas ügyintézéssel. Cégünk mára már csak Fujitsu és Fisher klímákat forgalmaz, ügyfeleink legnagyobb elégedettségére.

Köszönjük a Columbus Klíma minden tagjának, hogy cégünk sikerességéhez nagymértékben hozzájárulnak.

Károly Zoltán egyéni vállalkozó

Már hosszú évek óta dolgozunk együtt klíma beszállítóként a Columbus Klímával, mára már szinte kizárólag az ők termékeire építkezik a vállalkozásunk. Kiváló üzleti partner, a segítőkészség és a célorientáltság jellemzi kivétel nélkül az összes munkatársukat. Egy egyszerű rendeléstől egy összetett garanciális problémáig, mindig sikerül velük megtalálni a megoldást. Kiemelten fontosnak tartom, hogy jól kidolgozott üzleti folyamatok mentén dolgoznak, mindenki tudja a dolgát. Ilyen partnerrel lehet sikereket elérni. Bár csak minden beszállítónk ilyen lenne! A tőlük vásárolt Fujitsu, Fisher, HD lakossági klímák jó minőségi színvonalat képviselnek, innovatívak, megbízhatóak és lefedik a teljes klímapiaci igényeinket. Köszönjük a munkátokat és ajánlom minden klímás kollégának a Columbus Klímát.

Mezőhegyesi Ferenc cégtulajdonos Dione Ferand Kft.

Cégem klímakereskedelemmel, telepítéssel, szervízeléssel foglalkozik. Öt éve dolgozunk a Columbus Kft.-vel, azóta cégem nagy fejlődésen ment keresztül, ügyfeleink hatalmas elégedettségére. Bennük korrekt, komoly raktárkészlettel, valamint szervíztechnikai és mérnöki háttérrel rendelkező partnerre találtam. Sikereinket nagyban köszönhetjük háttérmunkájuknak, és támogatásuknak.