Termékeink beállításához és használatához szeretnénk segítséget nyújtani az oldalon megtalálható videókkal. Célunk, hogy partnereink gyorsan és hatékonyan el tudják sajátítani a legmodernebb technológiák használatát, ezért a munkatársaink szakmai felkészültségének és folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása mellett mindenki számára elérhető oktatóanyagokat is megosztunk.

Amennyiben a videók megnézése után is kérdése van hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 983 2988-as telefonszámon (H-P: 8:00 - 15:00 között), vagy írjon a központi email-címünkre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!

HDWI-Maximus 96-126 WiFi installációs útmutató

HD Maximus klímaberendezések (96D, 126D) wifi beállításának lépéseit mutatjuk be ebben a videóban. Bemutatjuk a Smart-Living applikáció telepítését mobiltelefonra, fiók létrehozását, a légkondicionáló berendezés és az applikáció összekapcsolását és a klíma beállítását telefonos vezérlés segítségével.

FisherArt wifi installálási útmutató

Fisher Art klímaberendezések wifi beállításának lépéseivel kíván segíteni ez a bemutató videó. Megmutatjuk a NetHome Plus alkalmazás installálását okostelefonra, az otthoni wifi routerrel az összekapcsolást és az alkalmazás funkcióit.

Fisher Wifi installálás Summer és Comfort Plus berendezésekhez

A Fisher Summer és Comfort Plus klímaberendezések wifi beállításának lépéseivel kíván segíteni ez a bemutató videó. Megmutatjuk, hogyan kell az EWPE Smart alkalmazásban felhasználói fiókot regisztrálni, időzítőket beállítani és a csoportvezérlői funkciókat kihasználni.