Viharos vizeken – maradunk készenlétben!

A jelenlegi egészségügyi helyzet nagy hatással van a gazdaságra is. A munkakörülmények folyamatosan változnak és nem tudhatjuk mit hoz a holnap. Ennek ellenére mi azon dolgozunk napról napra, hogy ügyfeleinket ezekben a nehéz időkben is a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki.

Cégcsoportunk erőssége a munkavállalóink és partnereink elkötelezettsége, az összekovácsolt csapat most is rugalmasan képes reagálni a változásokra.
Első sorban munkavállalóink és partnereink egészségének megóvása a célunk, mikor a jelenlegi veszélyhelyzeti előírásoknak megfelelően átalakítjuk működési rendünket. Telephelyünkön ionizátorok fertőtlenítik a levegőt folyamatosan, és kihelyezett kézfertőtlenítők elérhetők vendégeink számára is, ezzel is csökkentve a kockázatot.

A koronavírus terjedésének visszafogása érdekében mi is kerüljük a személyes találkozást a következő időszakban. Ennek ellenére telephelyünkön folyamatos kiszolgálás érdekében ügyeletet tartunk. Folyamatosan van a telephelyen kiszolgáló személyzet, és a teljes stábbal dolgozunk, a legtöbben otthonról. Kollegáink telefonon, e-mailben elérhetők, a műszaki tanácsadás, árajánlatok készítése, készlet és egyéb információkkal támogatás és általánosságban a munka zökkenőmentesen zajlik.

Partnereink és pénzügyes kollegáink egészsége védelmében a készpénzes és a kártyás fizetési lehetőséget felfüggesztjük. Helyette javasoljuk az azonnali utalást vagy előre utalást, ebben értékesítőink és pénzügyi munkatársaink készséggel segítenek.

Ingyenesen biztosítjuk a 48 órás kiszállítás lehetőségét, hogy az árukiadás terén is fokozzuk a biztonságérzetet. A futárok túlterheltségére való tekintettel a 24 órás kiszállítást mától csak külön költségtérítés ellenében vállaljuk, ha meg tudjuk szervezni. Sajnos gyakori a nem teljesítés, csúszás vagy akár a hanyag árukezelés a futár cégek részéről.

A gyártók és a Fujitsu Europe is működik és mi is mindent megteszünk a folyamatos termékellátás érdekében! Ezzel együtt a nemzetközi határzárak alatt nem tudjuk felelősen garantálni készleteink akadálymentes feltöltését. A helyzet bizonytalansága miatt minden egyedi, nem raktáron lévő termékre vonatkozó rendelést külön pontosítunk az Önök biztonsága érdekében.

Szervizünk - a kollégáink érdekében bevezetett kisebb korlátozásokkal, de folyamatosan üzemel. Kérjük javítási igénnyel, beüzemeléssel kapcsolatosan minden esetben egyeztessünk a lehetőségekről/átmeneti korlátozásokról telefonon/e-mailben. Műszaki segítség, információk, alkatrész rendeléssel kapcsolatban a szokott csatornákon állunk rendelkezésre. Rendelés átvételi szándékot/gép átvételi szándékot, az általános működéssel összhangban kérjük előzetesen írásban jelezni!

Bízunk benne, hogy a fenti intézkedésekkel mi is felelősen hozzájárulunk a koronavírus járvány feltartóztatásához, miközben a napi ügymenetet biztosítjuk Partnereink részére.